Άλλες πληροφορίες
Κομματάκια κρεμμυδιού διαμορφωμένα σε ροδέλες, παναρισμένα σε γαλέτα, προτηγανισμένα και κατεψυγμένα!
ΦΡΙΤΕΖΑ:
Προθερμαίνετε το λάδι σας στους 175°C και μαγειρεύετε για περίπου 2-3 λεπτά.
ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ:
Στους 200 °C ψήνετε για περίπου 14 λεπτά. Μετά από περίπου 7 λεπτά γυρίζετε το προϊόν.
Για καλύτερα αποτελέσματα, μαγειρεύετε το προϊόν κατεψυγμένο στον προτεινόμενο χρόνο και θερμοκρασία. Για μικρές ποσότητες μειώστε το χρόνο μαγειρέματος.