ΡΥΖΟΤΟ (24x600gr) Μεγαλύτερη προβολή

ΡΥΖΟΤΟ (24x600gr)

607330

Νέο προϊόν

600 gr/τμχ
24 τμχ/κιβώτιο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C.
Προτεινόμενος χρόνος 30-45'

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΡΥΖΟΤΟ (24x600gr)

ΡΥΖΟΤΟ (24x600gr)

600 gr/τμχ
24 τμχ/κιβώτιο