FISH STICKS ΠΑΝΕ 25gr (6kg) Μεγαλύτερη προβολή

FISH STICKS ΠΑΝΕ 25gr (6kg)

1070

Νέο προϊόν

Άλλες πληροφορίες

Στο τηγάνι: Βάζετε λάδι στο τηγάνι, περίπου 1εκ. κι αφού κάψει, τοποθετείτε τα fish sticks, χωρίς να τα ξεπαγώσετε. Τηγανίζετε 3-4 λεπτά κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά για να ροδίσουν.

Στη φριτέζα: Θερμαίνετε το λάδι στη φριτέζα στους 170°C και τηγανίζετε τα fish sticks χωρίς να τα ξεπαγώσετε για περίπου 3-5 λεπτά.

Στο φούρνο: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 230°C. Τοποθετείτε τα fish sticks χωρίς να τα ξεπαγώσετε σε ένα ταψί που έχετε βάλει αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Ψήνετε για 10-12 λεπτά περίπου μέχρι να γίνουν τραγανά. Γυρίζετε μία φορά.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

FISH STICKS ΠΑΝΕ 25gr (6kg)

FISH STICKS ΠΑΝΕ 25gr (6kg)

25 gr/τμχ
6 kg/κιβώτιο